Alle former for efterisolering

Har du brug for en specialist i efterisolering? Så er er M-Isolering den rette at henvende sig til. Vi har mange års erfaring med professionelt arbejde som isolatør.

Vi foretager alle former for efterisolering bl.a.

  • loft
  • krybekælder
  • facade
  • hulmur

Derudover er vi stolte af at kunne kalde os certificeret brandisolatør til alle de nyeste godkendte materialer, der er på markedet.

M-Isolering er en afdeling under Mtag, som har mange års erfaring med efterisolering og tagrenovering af huse og bygninger. Vi står inde for kvalitet og sikrer altid, at vores kunder er 100% tilfredse inden overlevering af opgaven.

Vi kommer til dig!

Er du i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig at investere i efterisolering? Så tilbyder vi et gratis og uforpligtende besøg af vores autoriserede isolatør for at vurdere, om dit hus med fordel kan efterisoleres. Ring og aftal en tid på 23 27 40 11 eller udfyld vores kontaktformular.

Lad os kontakte dig

Vores kvalitetssikre produkter

 Vi holder os altid opdateret på markedets udvikling og nye produkter. Derudover deltager vi løbende i diverse kurser, som kan gøre os klogere på nye metoder og materialer. Det er her, vi kan udvikle os og skabe endnu bedre løsninger og resultater for vores kunder. Derfor kan du være sikker på, at vi altid bruger det produkt og den metode, der på det givne tidspunkt anbefales i branchen til efterisolering.

Vi tilbyder en bred vifte af isoleringsformer og materialer hvormed du er garanteret at dit hus bliver efterisoleret efter markedets bedste standarder.

Et af vores bedste isoleringsprodukter er Neopixels, som er en forholdsvis ny isoleringstype i Danmark, hvorimod resten af Europa har anvendt det i nogle år. Neopixels giver et fuldendt resultat, som både er miljøvenligt, energibesparende, og som giver et sundt indeklima. Læs mere om Neopixels her
En anden af vores mest populære isoleringstyper er EPS, som er fremstillet af flamingo og som ofte bruges i betonelementer, til opfyldning af krybekældre, i ydervægge og etageadskillelser.

Udover Neopixels og EPS tilbyder vi desuden også isolering med papiruld, træfiber og andre isoleringsgranulater. Blandt andet bruger bruger vi Wet-spray, som er papiruld, der tilsættes lim, når det sprayes direkte ind under gulvbrædder, hulrum o. lign. Ved at spraye i en tykkelse på 100-120mm sikres høj præcision og tæthed. Wet-spray udmærker sig ved, at det kan komme helt ind omkring rør og ledninger og dermed elimineres kuldebroer. Derudover er Wet-spray også brugt til brandisolering af bl.a. bjælker og spær.

Vi isolerer fx også med glasuld som Knauf og ISOVER, som begge er højt anerkendte isoleringsmetoder.

Vi står selvfølgelig altid klar til at rådgive dig for at du kan finde den løsning, som passer bedst til dine behov. Du er også meget velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende vurdering af dit hus.

M-Isolering

M-Isolering er en afdeling under Mtag, som er specialister i alt inden for isolering og tagrenovering af huse og bygninger. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og sikrer altid, at vores kunder er 100% tilfredse inden overlevering af opgaven. 

23 27 40 11
Skriv besked

 

Det siger kunderne

Vi kører i hele landet