Effektiv isolering af etageadskillelse

Hos M-Isolering foretager vi isolering af etageadskillelse med Neopixels og parpiruld. Denne form for isolering har til formål at fungere som brandsikring og skabe optimal lydisolering mellem etagerne. Isolering af etageadskillelse afhænger af forskellige faktorer og krav, som vi altid tager hensyn til. Det er vores fornemmeste opgave at skabe de ideelle løsninger for hver enkelt kunde. Vi undersøger altid huset eller bygningen grundigt, før vi går i gang med at isolere. Det er ofte forskelligt, hvilken løsning der er behov for ved etageadskillelse. Derfor skaber vi individuelle løsninger, som passer netop til din bolig.

Neopixels etageadskillelse billede

Isolation ved etageadskillelse skaber en højere overfladetemperatur på loft og gulv og fjerner på den måde træk og fod-kulde i rummene. Dette gavner i hele hjemmet og skaber et væsentlig bedre indeklima.

Lad os gennemgå din bolig

M-Isolering foretager gerne en gratis gennemgang af dit hus for at vurdere, om det giver mening at isolere mellem etagerne. På den måde sikrer du dig, at sagen er vurderet af professionelle kræfter med mange års erfaring.

Vi kommer gerne forbi og giver et tilbud, helt gratis og uforpligtende!
Ring til os nu eller udfyld nedenstående formular tlf.: 23 27 40 11

Lad os kontakte dig
M-Isolering

M-Isolering er en afdeling under Mtag, som er specialister i alt inden for isolering og tagrenovering af huse og bygninger. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og sikrer altid, at vores kunder er 100% tilfredse inden overlevering af opgaven. 

23 27 40 11
Skriv besked

 

Det siger kunderne

Vi kører i hele landet