Hulmursisolering af specialister

Har du brug for hulmursisolering? Hos M-Isolering er vi eksperter på området, og vi er godkendte Neopixels-isolatører. Vi har stor erfaring med at isolere hulmure i alle slags huse, derfor sikrer vi altid professionelt og effektivt udført arbejde til alle vores kunder.

Ring på 23 27 40 11 eller udfyld vores kontaktformular for at få et uforpligtende tilbud på hulmursisolering.

 

Pengene er hurtigt tjent

Hulmursisolering er en effektiv og kvalitetssikker form for efterisolering – særligt hvis man skal se på det fra et økonomisk perspektiv. Vi har erfaret, at pengene til en hulmursisolering i langt de fleste tilfælde er tjent hjem efter blot 2-3 år. Derfor vurderer vi, at det næsten altid kan betale sig at bruge både tid og penge på at få lavet netop denne form for isolering.

Hvordan fungerer hulmursisolering?

Hulmursisolering giver dig først og fremmest muligheden for hurtigt og effektivt at spare på varmen i din husstand. I praktisk forstand fungerer hulmursisolering således, at selve isoleringen blæses ind i hulrummet mellem ydermur og indervæg. Isoleringen holder derefter på varmen og skaber et behageligt indeklima, som sænker din varmeregning.

hulmursisolering figur

Hulmursisolering er nemt at gå til. M-Isolering laver nogle små huller i fugerne mellem murstenene, hvorefter isoleringsmaterialet blæses ind gennem hullerne. Til slut reparerer vi fugerne igen, og dit hus er nu hulmursisoleret og ikke mindst fremtidssikret.

   

EPS og Neopixels

Hos M-Isolering er vi eksperter i at udføre hulmursisolering med to anerkendte typer af isolering - nemlig EPS og Neopixels.

Neopixels er et gennemtænkt isoleringssystem, hvor vi anvender ovalformede grafitperler sammen med et helt unikt bindemiddel for at sikre et tæt og holdbart resultat. Grundet granitperlernes særlige form skaber vi en meget tæt hulmursisolering, da de går i perfekt spænd med hinanden. Samtidig sikres en meget skarp præcision, hvilket gør, at vi under selve processen skader din mur minimalt. Ved at anvende Neopixels giver vi dig derfor et optimalt resultat, som både er miljøbevidst og skaber en ideel luftfugtighed, så du får et godt og sundt indeklima i dit hjem til dig og din familie.

neopixels figur

EPS er en af de mest udbredte former for isolering. Isoleringsmaterialet giver et tæt og holdbart resultat, da EPS-isoleringspladerne er lavet af EPS-perler, som er smeltet sammen vha. vanddamp for at skabe en optimal tæthed. Derudover kan der ikke ophobes fugt i EPS-isolering, og på denne måde sikres et langtidsholdbart resultat, som skaber et optimalt indeklima i dit hjem.

Tømning af hulmur

Hos M-Isolering foretager vi også tømning af hulmure. Dette kan være en god idé at få gjort, før du skal have isoleret eller efterisoleret.

Ring gerne på 23 27 40 11 hvis du har spørgsmål eller blot vil vide mere.

M-Isolering

M-Isolering er en afdeling under Mtag, som er specialister i alt inden for isolering og tagrenovering af huse og bygninger. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og sikrer altid, at vores kunder er 100% tilfredse inden overlevering af opgaven. 

23 27 40 11
Skriv besked

 

Det siger kunderne

Vi kører i hele landet