Professionel isolering

M-Isolering er specialister i alt inden for isolering og vi foretager alle former for isoleringsopgaver for vores kunder. Vores opgaver er både private, virksomheder, boligselskaber ... ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Vi har over 10 års erfaring med isolering og har udført alle former for opgaver, hvilket gør os til de rigtige til at finde den helt rigtige løsning for dig.

Vi holder os altid opdateret på de nyeste metoder og materialer, så vi kan sikre den optimale pris/besparelse som passer til dig. Vi autoriserede Neopixels-isolatører, hvilket betyder, at vi er blandt de få i Danmark, som kan isolere med markedets nyeste og bedste materiale, Neopixels. Udover at Neopixels er miljøvenligt giver det også op til 20% ekstra besparelse i forhold til andre isoleringsformer.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at rådgive vores kunder til de rette løsninger, som også gavner i det lange løb, særligt økonomisk.

Vi bruger de bedste materialer

Neopixels
Neopixels er et patenteret isoleringssystem, der med en lambdaværdi på 0,033 er det absolut bedste isoleringsmateriale, der findes på markedet. Neopixels består af Neopor grafitperler, som tilføres Neofixx bindemiddel, når det sprøjtes ind i hulmuren. På denne mådes sikres et tæt og holdbart resultat.

Systemet er specielt velegnet til ældre bygninger og anvendes til hulmursisolering og isolering af krybekældre, gulve og etageadskillelse.

Fordelene ved Neopixels er: 

  • 20% bedre isoleringsevne i forhold til andre isoleringsmaterialer
  • Markante energibesparelser
  • 25 års garanti på isoleringsværdien
  • Miljøvenlighed – Neopixels er dokumenteret CO2 neutral efter blot 2 – 3 måneder
  • Skånsomt indgreb på husmuren
  • Boligens luftfugtighed nedbringes og giver bedre indeklima
  • Kan udlægges direkte på vand fx ved problemer i krybekældre
  • Et isoleret gulv giver varme fødder - og mindsker varmeregningen

Vi gennemgår din bolig

Vi kører gerne ud og tager et kig på din bolig for at vurdere, hvorvidt der er behov for isolering eller efterisolering. Dette gør vi gratis, og det er altid uforpligtende.

Spar penge i det lange løb

Med en solid og kvalitetssikker isolering får du økonomisk gevinst efter 2-3 år. Du kommer til at spare et stort beløb på din varmeregning og får tilmed et forbedret indeklima. Dermed sikrer du, at dit hjem skaber rammerne for et sundt og rart miljø for dig og din familie.
Ring gerne på 23 27 40 11 hvis du har spørgsmål eller blot vil vide mere.

Læs mere om de enkelte isoleringstyper

M-Isolering

M-Isolering er en afdeling under Mtag, som er specialister i alt inden for isolering og tagrenovering af huse og bygninger. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og sikrer altid, at vores kunder er 100% tilfredse inden overlevering af opgaven. 

23 27 40 11
Skriv besked

 

Det siger kunderne

Vi kører i hele landet