Effektiv loftisolering

M-Isolering er ekspert i loftisolering og efterisolering af alle former for bygninger. Vi har et dygtigt og erfarent hold af isoleringsspecialister, der har stor erfaring med netop denne type arbejde. Vi udfører isolering og efterisolering af både nye og gamle huse og bygninger.

Kontakt os på 23 27 40 11 eller udfyld kontaktformularen og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med isolering.

Vi kommer til dig

Er du i tvivl om, hvorvidt der er brug for loftisolering, og hvad mulighederne er? Så kommer
M-isolering gerne ud for at vurdere, hvilke muligheder der er for dig og dit hus. Dette er både uforpligtende og gratis!

Udførelsen af loftisolering

Når vi loftisolerer, blæser vi løst granulat ud på dit loft, som lægger sig i huller og hulrum. Denne proces foregår hurtigt og effektivt! Vores erfaring siger os, at dette arbejde er udført på 1/2 -1 dag.

Isoleringen pumpes op på loftet med en maskine. Dette sker ved hjælp af en slange, hvilket gør, at vi ikke sviner med vores arbejde. Det er ofte nødvendigt at sikre ventilationen på loftet, før vi går i gang. Dette tager vi os gerne af for at sikre, at loftet efter udlægning af granulat er korrekt ventileret.

Udførelsen af loftisolering

Du vil allerede efter 2-3 år opnå økonomisk gevinst ved at gøre din overvejelse om isolering til virkelighed. Isoleringen sikrer tilmed dit hus i mange år, og der vil være et sundt og behageligt indeklima.

Hvis du ønsker et gratis konsulentbesøg, vil vi med glæde komme til dig. Du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med loftsisolering.

Husmår på loftet

Vi kan også hjælpe, hvis du har fået mår på loftet. Vi har mange års erfaring med afhjælpning af husmårer. Mårer bryder sig nemlig ikke om papir granulat, hvorfor den hurtigt vælger at flytte. Først fjerner vi gammelt og ødelagt isolering og lukker alle indgange. Derefter blæser vi granulat ind.

Her ses et hus der har haft besøg en husmår

   

  

M-Isolering

M-Isolering er en afdeling under Mtag, som er specialister i alt inden for isolering og tagrenovering af huse og bygninger. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og sikrer altid, at vores kunder er 100% tilfredse inden overlevering af opgaven. 

23 27 40 11
Skriv besked

 

Det siger kunderne

Vi kører i hele landet