Teknisk isolering

Teknisk isolering vedrører for det meste isolering af rør, ventilationsisolering eller lignende, som vi ofte ser i industribygninger. Denne form for isolering kræver de helt rette hænder, da den kan være kompleks og skal udføres med professionelle kræfter. Ofte skal disse løsninger tilpasses individuelt. Denne form for isolering vil spare dig for penge over længere tid, da dit energitab reduceres. Desuden vil isoleringen skabe en optimal temperatur og et godt indeklima.

Rørisolering er i særdeleshed noget, som kan gavne dit CO2-udslip og dermed gøre din virksomhed mere miljøbevidst, hvilket vægtes højt i disse tider. Vi tilbyder teknisk isolering af både vandrør, varmerør, kølerør, afløbsrør, fjernvarmerør og meget mere.

Brandisolering med certifikat, gennemgået kursus med alt det nye teknik og knowhow

Vi kommer til dig!

Vi kommer gerne forbi, hvis du ikke er sikker på, om der er behov for teknisk isolering, eller hvis det er uklart, hvilken form for isolering, som er optimal for dig. Kontakt os gerne på 23 27 40 11 hvis du har spørgsmål eller har brug for vores syn på sagen.

Lad os kontakte dig
M-Isolering

M-Isolering er en afdeling under Mtag, som er specialister i alt inden for isolering og tagrenovering af huse og bygninger. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og sikrer altid, at vores kunder er 100% tilfredse inden overlevering af opgaven. 

23 27 40 11
Skriv besked

Det siger kunderne

Vi kører i hele landet